У Дніпрі педофіл затяг підлітка до покинутої будівлі, але натрапив на труп жінки – Новини України 24

У Дніпрі педофіл затяг підлітка до покинутої будівлі, але натрапив на труп жінки

На момент виявлення тіло жінки вже почало розкладатися і було накрито дошками та тканиною.

У Дніпрі 39-річний чоловік з 14-річним підлітком, перебуваючи у будівлі недіючої старої аптеки, виявили під завалами бездиханне тіло жінки. Як виявилося, чоловік, який викликав поліцію, привів хлопчика у закинуту будівлю, щоб схилити до статевого акту.

Про це повідомляє видання “Дніпро Оперативний” з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах. Інцидент стався на вулиці Холодильній.

Зазначається, що на момент прибуття поліції у занедбаній будівлі разом перебували чоловік та підліток, які випадково й виявили труп.

За попередніми даними правоохоронців, на тілі жінки не було знайдено видимих ​​слідів насильства. Вона була накрита дошками та тканиною. Мало того, нещасна довго пролежала у будівлі – тіло вже почало розкладатися.

Встановлено, що померлій було приблизно 40-45 років, вона не мала постійного місця проживання та зловживала алкоголем. Слідство за цим інцидентом триває.

Але поліцейських також зацікавив інший факт, що робили разом у занедбаній будівлі дорослий чоловік і неповнолітній. Ні підліток, ні чоловік не могли відповісти на це питання і помітно нервували.

Раптом і дуже несподівано для правоохоронців чоловік зізнався – привів хлопчика, щоб схилити до статевого акту. Слова чоловіка підтверджувало й інтимне листування з дитиною. Його затримали.

Будьте постійно у курсі подій – підписуйтесь на канал «Новини України 24» у Google новини.


ВІД MY.UA


Від Luckyads


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях