Гороскоп карт таро на лютий: поради для кожного знака Зодіаку – Новини України 24

Гороскоп карт таро на лютий: поради для кожного знака Зодіаку

Гороскоп карт Таро розповість, що обіцяють карти кожному знаку Зодіаку в останній зимовий місяць.

Карти таро здавна використовуються людьми для передбачення майбутнього. У цих картах люди шукають ознаки долі і попередження. Гороскоп карт таро на лютий розповість, для кого останній зимовий місяць виявиться вдалим, а кого чекають неприємності.

Овен

Карта місяця: Перевернутий король пентаклей

Лютий буде для вас досить важким місяцем. Очікується багато неприємних сюрпризів. Овни можуть стати жертвою шахраїв. Особливо небезпечні для вас телефонні аферисти. Начальство в цьому місяці буде налаштоване проти вас, тому з ним краще не сперечатися. 

Телець

Карта місяця: Перевернута четвірка жезлів

Карта радить поставити на паузу свої справи і зробити перерву в цьому місяці. Добре буде якщо вдасться взяти відпустку. Все задумане обов’язково збудеться в цьому місяці, хоч і не так швидко, як хотілося б. З грошима в лютому все буде добре, але можливі проблеми зі здоров’ям. 

Близнюки

Карта місяця: Вісімка пентаклей

Близнюкам доведеться працювати дуже багато. Приготуйтеся до великої кількості турбот на роботі і вдома. Карта рекомендує взятися за ті справи, які ви давно відкладаєте. Місяць вдалий для позбавлення від шкідливих звичок і придбання корисних. 

Рак

Карта місяця: Світ

У лютому Ракам потрібно бути щирими і відкритими перед людьми. Відкрийте свої справжні почуття і будьте чесні з оточуючими. Можливо, комусь не сподобається ваша справжня особистість, але зате ви зможете придбати вірних друзів. У лютому вам відкриються нові здібності. Доля буде до вас прихильна.

Лев

Карта місяця: Смерть

Ця карта означає, що в лютому ваше життя кардинально зміниться. В кращу або гіршу сторону – залежить тільки від вас. Карта обіцяє, що якщо ви чогось позбудетеся в лютому, значить, так було потрібно. Також в цьому місяці ви переглянете свої погляди і цінності.

Діва

Карта місяця: Колесо фортуни

У цьому місяці вас чекає велика удача! Будь-які проблеми і конфлікти вирішаться на вашу користь. Доля піднесе там приємні матеріальні подарунки і буде балувати. Відносини з рідними також будуть розвиватися в кращу сторону.

Терези

Карта місяця: Вісімка кубків

У лютому доля не раз буде ставити вас в ситуації, де вам потрібно буде проявити рішучість і лідерські якості. Щоб рухатися далі і вирішити свої проблеми, дуже важливо визнати свої помилки. Дуже складно зізнатися, що ви йшли неправильним шляхом, але це потрібно зробити.

Гороскоп карт таро для всіх знаків / фото ua.depositphotos.com

Скорпіон

Карта місяця: Четвірка кубків

У цьому місяці відбудеться багато хороших подій і приємних знайомств, але вони не принесуть очікуваної радості. Ви часто будете відчувати нудьгу і незрозумілу тугу. У Скорпіонів накопичилося багато втоми і злості, зняти яку допоможуть улюблені заняття і спорт.

Стрілець

Карта місяця: Перевернута шістка кубків

У лютому доля постійно буде вставляти вам палиці в колеса. Приготуйте до того, що ваші плани постійно будуть руйнуватися. Цього місяця нагадають про себе невирішені питання і не вилікувані хвороби. Карта радить Стрільцеві не бути занадто наївним і не прощати людей, які цього не заслужили.

Козеріг

Карта місяця: Сімка мечів

Лютий дозволить вам домогтися поваги оточуючих і фінансового успіху нечесним шляхом. Хитрощі і зрада зроблять вас успішними. А якщо будете жити чесно, то ніяких особливих успіхів не чекайте. Як чинити – вирішуйте самі, але пам’ятайте, що за всі нечесні вчинки рано чи пізно прийде розплата.

Водолій

Карта місяця: Вісімка мечів

Лютий буде не дуже вдалим. Вас часто будуть переслідувати дрібні неприємності. Вам доведеться виконувати неприємні справи і спілкуватися з неприємними людьми. Ви постійно будете сумніватися у своїх вчинках. Постарайтеся сильно не переживати, адже ви все одно ні на що не вплинете.

Риби

Карта місяця: Імператор

У лютому доведеться багато працювати. Вам потрібно сподіватися тільки на себе. Не дозволяйте перекладати свої обов’язки на колег і рідних або покладатися на їх поради. В кінці місяця доля віддячить вам за докладені зусилля.

Будьте постійно у курсі подій – підписуйтесь на канал «Новини України 24» у Google новини.


ВІД MY.UA


Від Luckyads


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях