CRM-система для оптової торгівлі BAS – Новини України 24

CRM-система для оптової торгівлі BAS

Автоматизуйте всі процеси торгового бізнесу за допомогою CRM-системи для оптового продажу BAS оптова торгівля. Залучайте нових клієнтів, керуйте справами компанії, контролюйте продажі та взаємини з клієнтами. Вибудовуйте комплексну роботу зі співробітниками та контрагентами в одній платформі.

Оптимізація процесів у оптових продажах

Оперативно обробляйте заявки та підвищуйте якість обслуговування клієнтів. Основні характеристики платформи BAF для оптимізації b2b-продажів допомагають сформувати кілька вирв продажів.

Вона автоматично збере ліди з різних каналів та покаже успішність конверсії. Слідкуйте за статусами угод та отримуйте автоматичні нагадування про кожен етап її процесу. А докладний звіт з вирви покаже вам слабкі місця у стратегії продажу, щоб ви могли вчасно скоригувати свої дії.

Формування бази клієнтів

У CRM-системі для оптових продажів доступні інтеграції з поштою та телефонією для охоплення всіх заявок, що надходять. Формуйте та зберігайте дані про клієнтів, постачальників та партнерів у базі платформи.

Також ви можете імпортувати контакти з CSV файлу та гнучко сегментувати інформацію в системі. Спростіть керування даними та не турбуйтеся про їх збереження разом із BAF.

Розподіл навантаження на менеджерів

Розподіляйте навантаження менеджерів та регулюйте процес роботи. У тому числі облік продажу валюти. У CRM-системі ви можете призначати відповідальних за завдання й відстежувати продуктивність співробітників.

Тайм-трекер покаже витрачений час на завдання, а детальні звіти продемонструють показники ефективності команди. Використовуйте інструменти для досягнення бажаних результатів.

Надсилання рахунків та повідомлення з оплати

Надсилайте рахунки прямо з картки клієнта одразу на пошту для оперативної оплати. У CRM-системі BAS є інтеграції з великими банками, що автоматично зафіксує надходження грошей на рахунок компанії. Також створюйте готові шаблони актів та комерційних пропозицій для спрощення та прискорення взаємодії з клієнтами.

Контроль доступу до деталей процесу

Відкрийте доступ відповідальним співробітникам до контрактів та угод. У системі ви можете спільно працювати не лише з командою, а й із зовнішніми користувачами. Партнери, клієнти, постачальники можуть отримати доступ до процесів. Самостійно налаштуйте допуск до модулів або інструментів, щоб зовнішні користувачі бачили потрібну інформацію.

Гнучке налаштування під ваш бізнес

Адаптуйте CRM-систему BAF під специфіку оптового бізнесу. Ведіть облік товарів, документації, постачальників у створених таблицях. А створення полів користувача допоможе вам грамотно розподілити та структурувати інформацію. Дані таблиці автоматично інтегруються з потрібним контактом, проектом чи угодою.

Будьте постійно у курсі подій – підписуйтесь на канал «Новини України 24» у Google новини.


ВІД MY.UA


Від Luckyads


ВІД ads2.bid


Від Smi.biz


You may also like...

Мы в соц. сетях